.

Športni dogodek POLJČANE TEČEJO – za dober namen

V okviru praznovanja občinskega praznika občine Poljčane se bo izvedel športni dobrodelni tek z nazivom POLJČANE TEČEJO – za dober namen, v torek 8. junija 2021 od 16. do 20. ure v športnem parku NK Boč.


Občane in druge vabimo, da se ga udeležijo in v okviru termina dogodka odtečejo ali prehodijo poljubno število krogov ali kilometrov.
Prijavnina oz. prostovoljni prispevek se prispeva na sami lokaciji dogodka, od 15.30 ure naprej. Rekreativnemu teku, gibanju in ostalim vsebinam se lahko pridružite kadarkoli v terminu dogodka. Pripravljena bo krožna tekaška proga, na kateri se lahko teku priključite kadarkoli v terminu dogodka in odtečete poljubno število krogov. Poskrbljeno bo za osvežitev (voda) in zdravo prehrano (sadni prigrizki), svoje najmlajše pa lahko tudi pripeljete, ker se bo poskrbelo za njihovo animacijo

Načelo dogodka je zdravo gibanje, kjer želimo občane povabiti v skupno aktivizacijo za boljše telesno in psiho-fizično počutje in kjer bomo s skupnimi močmi skozi rekreacijo lahko tudi pomagali.

p.s.
Ob 16. uri začenja z tekom tudi Bogomir Dolenc, ki bo ta dan izvedel promocijski triatlon.
V dopoldanskem času in kasneje do začetka prireditve bo odplaval 3,9 km, odkolesaril po cestah občine Poljčane 180 km in od 16. do 20 ure bo odtekel še 42 km. Pridružite se mu na teku tudi vi…

Skip to content