Literarni natečaj “Ljubim, torej sem”

Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica vabi k sodelovanju pri literarnem natečaju z naslovom LJUBIM, TOREJ SEM. Seveda se pod naslovom skriva tematika ljubezni in bivanja, ki spremlja človeka v vseh življenjskih obdobjih.

Če ste starejši od 14 let, če se želite preizkusiti v pisanju in si želite, da bi bilo vaše pisanje natisnjeno, je sodelovanje na našem natečaju prava priložnost za vas.

Verjamemo, da boste z lahkoto izlili na papir romantične trenutke, smešna ali žalostna doživetja, zagate in pripetljaje, sladke ali grenke spomine, morda tudi kanček erotike …

Vsa besedila, ki bodo k nam prispela do 15. septembra 2021 in bodo ustrezala razpisnim pogojem, ki jih objavljamo na naši spletni strani www.kjv.si, bo pregledala strokovna komisija. Izbrana besedila bodo objavljena v publikaciji, ki jo bo izdala Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica.

Najboljšim literatom bomo na osrednji prireditvi ob dnevu slovenskih splošnih knjižnic v Knjižnici Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica podelili lepe nagrade.

Prisrčno vabljeni k sodelovanju.

Skip to content